Kamionmentés!

Joomla! hibakereső konzol

Pályázatok

Sajtóközlemény GOP-2012-2.1.1/B

 

 

 

 

 

 

 2014|08|29

 

 

 

Sajtóközlemény

A győri telephely építése és a szalántai telephely fejlesztése VON-TRUCK Kft-nél

 

 

A VON-TRUCK Kft. 72,7 millió forint uniós, vissza nem térítendő támogatást nyert a Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára tárgyú (GOP-2012-2.1.1/B) pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 181,8 millió forintos összköltségvetést meghaladó fejlesztésből két telephelyet érintően ingatlan beruházás, szoftver és hardver beszerzése, gépvásárlás, valamint vállalati tanácsadás valósult meg.

 

 

A VON-TRUCK Kft. 2000-ben alakult, a cég tevékenysége folyamatosan bővült, ma már több területen nyújt szolgáltatást. Márkafüggetlen szervizként működik jelenleg, azonban jellemzően Volvo márkájú kamionok javítását végzi a vállalkozás. Ezen felül kárügyintézés, bel- és külföldi műszaki segítségnyújtás, tréleres kamionmentés, tehergépjármű és pótkocsi új és használt alkatrészének értékesítése, továbbá tehergépkocsik karbantartása tartozik szolgáltatási körébe.

 

A cég két telephellyel rendelkezik, és tevékenységének súlypontja jelenleg Szalántára összpontosul. A 2013 májusában megkezdődött projekt lehetővé tette a VON-TRUCK Kft. számára, hogy az ország és a tágabb régió tranzitfolyosójának egyik állomásaként számon tartott Győr városában megfelelő telephelyet alakítson ki, továbbá fejlessze a Szalántán működő épületet.

 

A támogatás segítségével 2013. május – 2014. augusztus között megvalósított beruházással, az építési munkálatokon felül a megújításra és bővítésre került a VON-TRUCK Kft. eszközparkja, információs technológiai fejlesztés (hardver és szoftver beszerzése) történt, továbbá tanácsadási szolgáltatást vett igénybe a vállalkozás.

Sajtóközlemény

 

 

 

 

 

Európai Uniós támogatásból telephely-fejlesztési projekt valósult meg a VON-TRUCK Kft.-nél.

2013/12/03

A VON-TRUCK Kft. közel 94 millió forint uniós támogatást nyert a Telephely-fejlesztés tárgyú (DDOP-1.1.1/D-11) pályázati kiíráson az Új Széchényi Terv keretében. A 187 millió forintos összköltségvetést meghaladó fejlesztésből infrastrukturális fejlesztés (építés, bővítés, korszerűsítés), valamint gépbeszerzés valósult meg.

 

Bővebben: Sajtóközlemény

GOP-2.1.1-12/B-2013-0494

 

 

 

A VON-TRUCK KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. 72,7 millió forint uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Programon belül meghirdetett „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” tárgyú pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A GOP-2.1.1-12/B-2013-0494 azonosítószámú projekt keretén belül közel 182 millió forintos összköltségvetést elérő fejlesztés valósul meg a vállalkozás két telephelyén Szalántán és Győrben. A pályázati forrás segítségével a VON-TRUCK Kft-nek lehetősége nyílik a műszaki és információs-technológia fejlődésre, hozzájárulva ezzel szolgáltatási körének bővítéséhez.

Bővebben: GOP-2.1.1-12/B-2013-0494

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profil információ

Memória-használat

Adatbázis lekérdezések